Είμαστε αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι της FELCO Νο 1 Εταιρεία παγκοσμίως, όσον αφορά τα Ψαλίδια (Κόφτες)

 

 FELCO CP-C7-C9-C12-C16-C108-C112

 

     Για να δείτε τα ανταλλακτικά του κάθε κόφτη κάντε κλικ πάνω στην κάθε εικόνα 

 

 C7 ΚΟΦΤΕΣ ΣΥΡΜ/ΝΩΝ FELCO  C9 ΚΟΦΤΕΣ ΣΥΡΜ/ΝΩΝ FELCO  C112 ΚΟΦΤΕΣ ΣΥΡΜ/ΝΩΝ FELCO
C7 felco C9 C112
 C108 ΚΟΦΤΕΣ ΣΥΡΜ/ΝΩΝ FELCO  C12 ΚΟΦΤΕΣ ΣΥΡΜ/ΝΟΥ FELCO  C16 ΚΟΦΤΕΣ ΣΥΡΜ/ΝΩΝ FELCO
C108 C12 C16

             

            

 

 

 

 

 

     Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Πρέπει να κόψετε ένα καλώδιο; Θεωρητικά αυτό πρέπει να είναι πραγματικά εύκολο. Στην πράξη αυτό είναι μια άλλη ιστορία.. Έχετε μόλις κάποια δευτερόλεπτα για να κόψετε ένα συρματόσχοινο στήριξης στη μέση μια καταιγίδας ή ένα καλώδιο κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης διάσωσης. Και η κοπή του υλικού πρέπει να γίνει με ασφάλεια.

Ο χρήστης τότε θα πρέπει να έχει πλήρη πίστη στα εργαλεία του. Είτε έχουμε να κάνουμε με έναν ηλεκτρολόγο που εργάζεται στην κορυφή ενός πυλώνα, έναν ναυτικό σε δυσκολία, έναν ξυλοκόπο που κουβαλάει ξύλο, η επιτυχία της εργασίας τους και η ασφάλειά τους βασίζεται σε ένα μόνο εξάρτημα: τους κόφτες συρμάτων και καλωδίων τους. Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους!

Στη FELCO η παράδοση ήρθε για να μείνει: κανένας συμβιβασμός σχετικά με αυτο. Θα συνεχίσει να υπαγορεύει την ποιότητα των προιόντων, την εργονομία και τη λειτουργικότητα.

Η FELCO έφερε την επανάσταση στην κοπή καλωδίων και συρματοσχοίνων με την πατενταρισμένη τους "τριγωνική κοπή". Τα πλεονεκτήματα: δεν υπάρχει σύνθλιψη καλωδίων και τα σκληρά τμήματα καλωδίων είναι ευκολότερο να κοπούν.

Σήμερα πωλούνται σε όλο τον κόσμο. Κατασκευάζονται, από τα αρχικά τους στάδια μέχρι τα στάδια των τελικών δοκιμών, με προσοχή στη λεπτομέρεια, ένα χαρακτηριστικό που είναι πλέον συνώνυμο την ελβετική εταιρεία.              

 

 

FELCO C7 ΚΟΦΤΗΣ ΣΥΡΜ/ΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΡΜ/ΝΟ ΑΠΟ 0,5mm-3mm

FELCO C9 ΚΟΦΤΗΣ ΣΥΡΜ/ΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΡΜ/ΝΟ ΑΠΟ 3mm-8mm

FELCO C12 ΚΟΦΤΗΣ ΣΥΡΜ/ΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΡΜ/ΝΟ 8mm-12mm

FELCO C16 ΚΟΦΤΗΣ ΣΥΡΜ/ΝΟΥ ΓΙΑ ΣΥΡΜ/ΝΟ 10mm-16mm

FELCO C108 ΚΟΦΤΗΣ ΣΥΡΜ/ΝΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΡΜ/ΝΟΥ

FELCO C112 ΚΟΦΤΗΣ ΣΥΡΜ/ΝΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΡΜ/ΝΟΥ