ΚΑΝΤΕ ΚΛΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE 

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να συνδεθείτε στο site του Οίκου.

Η Εταιρεία μας είναι Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της FELCO στην Ελλάδα.Η FELCO είναι παγκοσμίως γνωστή για τα Ψαλίδια (Κόφτες) Συρματοσχοίνων και Καλωδίων.

Τα προϊόντα FELCO είναι Ελβετικής προέλευσης και φέρουν ανάγλυφα το όνομά τους και την προέλευσή τους.Τα Ψαλίδια (Κόφτες) FELCO είναι ειδικά σχεδιασμέναγια την κοπή Συρματοσχοίνων.

Η FELCO αναφέρεται στους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες!

Η Εταιρεία μας προμηθεύει χρόνια τώρα την Βιομηχανία και την Ναυτιλία με την σειρά από τα Ψαλίδια (Κόφτες) C7 - C9 - C12 - C16 - C16E - C108 - C112 καθώς και με όλα τα ανταλλακτικά τους.

 Οι κόφτες συρμάτων και καλωδίων της FELCO είναι αποτέλεσμα 60 χρόνων εμπειρίας. Παγκόσμια ηγέτης στο πεδίο, η FELCO προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων κοπής για όλους τους τύπους βιομηχανικών εφαρμογών.
Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για τις κεφαλές κοπής και η εφαρμοζόμενη κατεργασία με θέρμανση καθιστά τα εργαλεία κοπής συρμάτων και καλωδίων της FELCO μοναδικά στο πεδίο τους.
Η FELCO, πρωτοπόρος της τριγωνικής κοπής, εγγυάται μια καθαρή, ακριβή κοπή, χωρίς να συνθλίβει τα νήματα των καλωδίων. Το αποτέλεσμα είναι απλά τέλειο: το κυκλικό κόψιμο κάνει την εργασία μείωσης της διαμέτρου ενός σωλήνα ή της συγκόλλησης πολύ ευκολότερη.